Jdi na obsah Jdi na menu
 

Villiger Culebras

Když jsem prohlížel stránky s doutníky a tabákovýmy výrobky velice se mi zalíbily tyto "vyržinky". Ihned jsem vyrazil do nejbližší prodejny a hledal je. Asi ve druhé byly nabízeny typy: Culebras, Culebras Armomatic a Curly (jsou ty největší). Sáhl jsem samozřejmě po těch nejmenších a nejlevnějších - po Culebras, stály 150 Kč a na moje zkoušení stačí. Otevřel jsem krabičku a ihned  na mě vykoukly dva spletené copánky po třech kusech. Voněly neznámou vůní. Rozpletl jsem je a šel vyzkoušet. Chutí mi velice připomínaly Villiger Premium tubos avšak chuť krycího listu jim dávala chuť o něco jinou. Byly jemné, lehce, opravdu jen lehce nasládlé avšak velice výrazné. K mému překvapení vydrželo hořet cca 30 minut. Celkově na mne zapůsobily velmi dobře a po ochutnání mého kamaráda si ode mne pár kusů koupil. Můžu ho vřele doporučit milovníkům oldtimes viržínek a také ke zpestření kuřákova "repertoáru".

 

sdc11022.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Horatio

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

otázka

pepe,23. 3. 2014 13:05

Dobrý den, jsem naprostý laik a proto se prosím nesmějte mému dotazu. Chtěl bych se zeptat zda-li se "viržínka" šlukují či ne.

Re: otázka

ADMIN,23. 3. 2014 13:58

Dobrý den. Někdo je šlukuje a někdo ne. Záleží spíše na kuřákovi. Pokud vám šlukování nevadí (neškrábě vás to v krku a nebo nedusí), pak klidně viržinka šlukujte, já osobně jsem Culebras nešlukoval.

S pozdravem L. Kukla