Jdi na obsah Jdi na menu
 

Villiger Premium Chicos

16. 1. 2014

wp_20140116_004.jpgPo opravdu dlouhé odmlce se opět vracím s novou recenzí, tentokrát na Villiger Premium Chicos. Při ceně někdy i pod 20 Kč jde o velice lákavý kousek od známe Evropské firmy. Je to strojově vyráběný shortfiller, balen do alumínia s rozměry cca 14x0,8cm, na který byla použita kombinace kubánského a brazilského typu tabáku.

 

Sumaterský rycí list je poměrně hladký s přírodní barvou a jako binder je použit HTL. Hlava je ořízlá, jak se dalo přepokládat, vůně silná a lehce medová.

Po zapálení můžete cítit silnou a výrazně tabákovou chuť, jež přetrvává celou dobu hoření a příliš se nemění. Od půlky byly lehce patrné náznaky koření. Chuť je však velice neurovnaná a hrubá. Musím také podotknout, že doutník mi po dobu asi 25 minut dlouhého kouření, 2x vyhasl. Popel byl třepivý, šedočerné barvy a dokázal držet pouze cca 2cm.

Závěrem můžu říci, že se jedná o průměrný doutník, který ze své cenové kategorie ničím nevyčnívá a poskytne vám nenáročné kouření, při kterém nemusíte přemýšlet, co právě kouříte. Pro mě osobně to byl asi stejný pocit, jako zapálit si cigaretu. Jednoduše ideální a levný společník na klábosení s přáteli u piva.

 

 

 

CELKOVÉ HODNOCENÍ: 62/100

By Libor

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář